top of page
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

Financieel Administratief Medewerker

Vind jij het leuk om in een dynamisch bedrijf te werken, waar geen dag hetzelfde is en waar een geslaagd festival of evenement top-priority is?!

Wij zijn Speyz, aangenaam. Wij zijn toonaangevend foodcateraar op grote Festivals en Publieksevenementen in binnen- en buitenland. Wij staan voor vernieuwing, service en kwaliteit.


De afgelopen twee jaar hebben we ons gezicht helaas weinig kunnen laten zien, maar dit jaar gaan we er helemaal voor! Daarom zijn wij ter uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een parttime Financieel & Administratief Medewerker!

Je takenpakket zal bestaan uit het verzorgen van de debiteuren - en crediteuren administratie van A tot Z in ons financiële systeem, de workflow van boeken tot autorisatie en het klaarzetten van betalingen.

 

Daarnaast boek je alle banken. We verwachten dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor een sluitende administratie en adequaat reageert op afwijkingen en aanmaningen. Verder ondersteun je in de BTW aangiftes en jaarafsluiting.


Daarnaast ondersteun je het gehele kantoorteam met hand- en spandiensten zoals het beantwoorden van de telefoon en draag je er zorg voor dat het op kantoor voor niemand aan iets ontbreekt.

Wij zoeken in jou een persoon die nauwkeurig werkt en die het leuk vindt om proactief te werk te gaan. Je overlegt waar nodig en zorgt ervoor dat alle belangen behartigd worden. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

- Je hebt een analytisch vermogen

- Je bent een zelfstarter en pakt je taak zelfstandig en serieus op

- Je bent ambitieus, nooit uitgeleerd en kijkt graag samen met anderen hoe de processen verbetert kunnen worden

- Je bent jezelf met een goede dosis humor

- Je kunt werken onder druk en in een omgeving die continu in beweging is

- Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding en hebt zeker 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie

- Je bent bekend met ExcelFe

- Ervaring met AFAS is een pré

- Je bent woonachtig in omgeving Veghel

- Je wilt ongeveer 20 -24 uur per week werken

Wij bieden een leuke dynamische werkomgeving met gedreven collega’s in een hip kantoor. Je begint met een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband, een marktconform salaris, pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding. Verder zorgen wij voor een dagelijkse lunch en regelmatige borrels en feestjes. Net zo belangrijk natuurlijk. :)

Heb jij passie voor evenementen én hard werken in een jong en gezellig team?

Vul dan het formulier in of stuur dan nu je motivatie en cv naar werken@speyz.nl en wie weet zien we elkaar snel op ons hoofdkantoor!

Direct solliciteren? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

arrow&v
CV uploaden

Ontvangen! We nemen snel contact met je op!

Foto We Are Electric.jpg
Foto friet.jpg
Foto broodje.jpg
Foto Olympic.jpg
bottom of page