top of page
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

Planner/event coördinator FrietHoes Events

Binnen FrietHoes Events zijn we op zoek naar een planner op ons hoofdkantoor in Veghel. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van de meest optimale roosters, weet je collega’s met positieve communicatie te binden en fungeer je als professioneel contactpersoon voor onze medewerkers, leveranciers en klanten.

 

FRIETHOES EVENTS & SPEYZ

FrietHoes events is een onderdeel van Speyz, één van de grootste en meest toonaangevende publiekscateraars van Nederland. Jaarlijks genieten ruim 3 miljoen bezoekers van onze inspirerende foodconcepten. De exploitatie van echte verse en ambachtelijke friet van FrietHoes is één van deze concepten. Met diverse FrietHoes-foodtrucks en verkoopunits touren we ieder festivalseizoen langs de vetste evenementen in binnen- en buitenland zoals Lowlands, Mysteryland, Tomorrowland, Best kept Secret en 7th Sunday.

Speyz is een jong en dynamisch bedrijf waar ruimte is voor eigen inbreng, initiatief en ondernemerschap. Daarnaast heerst er een gezellige werksfeer waar samenwerking een essentieel onderdeel van is.

FUNCTIE

Wij zijn opzoek naar een fulltime (40 uur) teamspeler die verantwoordelijk voor de gehele personeelsplanning van alle interne en externe oproepkrachten op alle FrietHoes evenementen. Jullie doel: de juiste persoon, op de juiste tijd, op de juiste plaats, tegen het juiste tarief inplannen! Tijdens de events ben je aanwezig op locatie als aanspreekpunt voor personeel in de rol van inchecker of projectleider. Het is belangrijk om ook op de evenementen aanwezig te zijn, zodat je ziet hoe het er op de vloer aan toe gaat en om binding te creëren met je team van oproepkrachten. Na afloop van het event controleer je de uren en zorg je ervoor dat de administratie tot in de puntjes is bijgewerkt.

Jij bent het gezicht voor onze medewerkers. Je weet ze te enthousiasmeren, boeien en binden zodat ze graag voor FrietHoes werken en het team van loyale oproepkrachten in een snel tempo wordt uitgebouwd.

 


HEB OF BEN JIJ

- Affiniteit met de evenementen- en cateringbranche

- Leidinggevende capaciteiten

- Sterke sociale vaardigheden

- Spreekt de taal van huidige collega’s uit de randstad

- Flexibel

- Proactief

- Iemand die net dat stapje extra zet?

WAT BIEDEN WIJ?

- Een vette en inspirerende werkplek met leuke collega’s

- Een salaris tussen de 2100 en 2500 euro bruto op basis van ervaring

Kilometervergoeding

- Collega’s die naast hard werken ook zeker van een drankje houden

- Toffe teambuildingsactiviteiten & personeelsfeesten

- Elke middag een uitgebreid lunchbuffet en af en toe een vers frietje! ☺

 

Heb jij passie voor evenementen én hard werken in een jong en gezellig team?

Vul dan het formulier in of stuur dan nu je motivatie en cv naar werken@speyz.nl en wie weet zien we elkaar snel op ons hoofdkantoor!

Direct solliciteren? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

arrow&v
CV uploaden

Ontvangen! We nemen snel contact met je op!

Foto We Are Electric.jpg
Foto friet.jpg
Foto broodje.jpg
Foto Olympic.jpg
bottom of page