top of page
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

Direct solliciteren? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

arrow&v
CV uploaden

Ontvangen! We nemen snel contact met je op!

Supervisor

Heb jij leidinggevende skills en wilde je altijd al festivalbaas zijn? Mooi! Dat kan bij ons. Voor komend festivalseizoen zijn we op zoek naar nieuw talent om onze supervisorpoule te versterken.

 

WAT MOET IK DOEN?

Als Speyz Supervisor ben je verantwoordelijk voor een eigen foodcourt en stuur je jouw medewerkers aan. Op een foodcourt tijdens een festival staan ongeveer tussen de 10 en 50 medewerkers te knallen bij verschillende foodconcepten. Daarnaast anticipeer je op drukte en voorraad en zorg je voor een uitstekende werksfeer bij je medewerkers. Achteraf zorg je voor een correcte urenadministratie en formuleer je verbeterpunten voor de volgende Speyz-editie van dit evenement. Je medewerkers beoordeel je aan de hand van een beoordelingsformulier. Ook zelf word je jaarlijks beoordeeld op je ontwikkeling in ons vak.

 

HOE WORD IK SUPERVISOR?

Allereerst upload je je cv via deze website. Wij doorlopen je cv en checken je relevante werkervaring. Zijn we een match? Muy bien! Je wordt uitgenodigd voor een telefonisch gesprek en meeloopdag op onze vaste locatie en tevens opleidingscentrum GelreDome. In ‘het grootste theater van Nederland’ verzorgen we iedere thuiswedstrijd van Vitesse en jaarrond op alle evenementen de foodcatering voor alle hongerige bezoekers. Tijdens je eerste meeloopdag neem je een kijkje in onze keuken, word je gekoppeld aan een ervaren Speyz supervisor en leer je de fijne kneepjes van ons vak; festivalbezoekers een glimlach op het gezicht toveren! Tijdens je tweede meeloopdag stuur je zelf een zijde in GelreDome aan en ervaar je het om Supervisor te zijn. Fouten maken en daarvan leren gegarandeerd! ;)


Heb jij het in je? Upload dan nu je cv en kom komende zomer met ons mee knallen!

Heb jij passie voor evenementen én hard werken in een jong en gezellig team?

Vul dan het formulier in of stuur dan nu je motivatie en cv naar werken@speyz.nl en wie weet zien we elkaar snel op ons hoofdkantoor!

Foto We Are Electric.jpg
Foto friet.jpg
Foto broodje.jpg
Foto Olympic.jpg
bottom of page