top of page
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
190608-185428-HOH-TOMDOMS-2981-HR.jpg

Vacatures Speyz Hoofdkantoor

Planner/event coörinator FrietHoes Events

FrietHoes_Lentekabinet-30 kopie.jpg
FrietHoes logo wit .png

Binnen FrietHoes Events zijn we op zoek naar een planner op ons hoofdkantoor in Veghel. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van de meest optimale roosters.

 

Je collega’s met positieve communicatie te binden en fungeer je als professioneel contactpersoon voor onze medewerkers, leveranciers en klanten.

Freelance Projectleider
 

Foto We Are Electric.jpg

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste freelance projectleider tijdens show met relevante werkervaring in de catering- of evenementenbranche. Vakmensen die de wereld van de publiekscatering als geen ander begrijpen en met ons zorgen voor tevreden bezoekers en een ultieme Speyz-totaalbeleving op al onze projecten.

Tijdens show verloopt geef jij leiding aan het hele team van oproepkrachten en bij een eventuele uitdaging bedenk jij een passende oplossing. 

Read More

Stagiaire HR & Planning
 

fransen&kanters46 copy.jpg

Voor de ondersteuning van ons kantoorteam zijn we op zoek naar enthousiaste "Stagiair(e) HR & Planning" stagiaires die mede verantwoordelijkheid gaan dragen over de Speyz-crew!

 

Deze stage betreft een fulltime functie van 40 uur per week voor een periode van minimaal 3-6 maanden met de mogelijkheid om per direct aan de slag te gaan!

Read More

Financieel Manager

fransen&kanters82 copy.jpg

Wij zijn op zoek naar een fulltime (32 tot 40 uur) Financieel Manager met relevante werkervaring.

Deels operationeel/boekhoudkundig, deels strategisch/analytisch. De sterke groei van de organisatie vraagt om verbetering van onze operationele processen in een bedrijf met veel energieke enthousiastelingen.

Logistiek Voorman Magazijn

Foodcourt lowlands.jpg

Samen met een team logistieke aanpakkers zorg jij ervoor dat ons magazijn zo schoon, netjes en praktisch mogelijk is ingericht. Daarnaast zorg je met je collega’s ervoor dat de materialen die afgestuurd moeten worden naar een festival op tijd en zo efficiënt mogelijk klaar worden gezet om opgehaald te worden door de chauffeur. Na afloop van een festival worden de materialen weer teruggestuurd naar ons magazijn en verwerk jij samen met je collega’s deze vracht, zodat deze weer op tijd beschikbaar zijn voor de volgende show!

 

Bij Speyz is geen werkdag  hetzelfde! Het komt regelmatig voor dat er ad hoc missende materialen naar een festivalterrein gereden moet worden of dat er items opgehaald moeten worden bij een van onze leveranciers.

Supervisor 
 

image00002.jpeg

Heb jij leidinggevende skills en wilde je altijd al festivalbaas zijn? Mooi! Dat kan bij ons. Voor komend festivalseizoen zijn we op zoek naar nieuw talent om onze supervisorpoule te versterken.

Als Speyz Supervisor ben je verantwoordelijk voor een eigen foodcourt en stuur je jouw medewerkers aan. Op een foodcourt tijdens een festival staan ongeveer tussen de 10 en 50 medewerkers te knallen bij verschillende foodconcepten.

Foto We Are Electric.jpg
Foto friet.jpg
Foto broodje.jpg
Foto Olympic.jpg
All vacatues
bottom of page